Workshop

Opstelling middagen

Je bent van harte welkom op één of meerdere losse opstelling middagen. In een veilige setting van maximaal 12 deelnemers gaan we met elkaar aan de slag. Er is ruimte voor 3 vraaginbrengers en 9 representanten. De middagen worden begeleid door mezelf en collega haptotherapeut / opsteller Bert Adolfsen (www.haptotherapie-bertadolfsen.nl)

Hoe gaat het praktisch in zijn werk?

We werken met een groep van 8 – 12 personen. Er is ruimte voor 3 vraaginbrengers en de overige deelnemers zijn representanten.

Als je een vraag inbrengt onderzoeken we samen jouw vraag of thema door het op te stellen in de ruimte met behulp van representanten. Het resultaat? Verheldering van jouw persoonlijke thema’s. Balans, inzicht, kracht, energie en rust zijn woorden die hierbij horen.

Als representant ervaar je hoe je vanzelf mee resoneert met de dynamiek in opstellingen. Je kunt ook gewoon kijken en wennen aan de ruimte, de groep en wat een opstelling met je doet.

Voor Wie?

Deze dagen zijn voor mensen die willen werken aan hun persoonlijke thema’s en willen groeien en ontwikkelen in bewustzijn.